2006/07/06

Ngamimitian

Para saderek,
Tetela tutulisan teh hese geningan. Tapi memang kudu di mimitian, kukituna rek di mimitian ku posting carpon-2 na Kang Yaya, da geus di widian, kacuali nu can di terbitkeun ku majalah atawa media masa sejen.

Kitu. Mangga wilujeng maca.

1 Comments:

At 7/22/2006 10:24:00 PM, Anonymous [BY]onicS said...

duh, gak ngerti...

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home